Promovare blog prin inscrierea in directoare web romanesti

Monetizare blog

Tu scrii pe blog articole originale, ei te platesc.

Exista mai multe platforme online care intermediaza activitatea de promovare prin articole.

Astazi vorbesc despre BlogMoney, o platforma administrata de o firma din Romania care ofera detinatorilor de blog, posibilitatea de a aplica la campanii publicate de “advertiseri” adica furnizorii care doresc sa-si promoveze diverse produse sau servicii prin intermediul blogosferei din Romania.

Practic, cel care detine un blog, poate transforma creativitatea personala in bani scriind articole dedicate.

Cum functioneaza?

Te inscrii ca blogger, alegi categoria din care face parte blogul tau, adaugi blogul si daca este acceptat, urmaresti campaniile disponibile. Aplici la fiecare campanie disponibila, activitate pentru care ceri o suma de bani. Daca esti acceptat in campanie, scrii un articol conform cerintelor advertiserului si daca articolul este acceptat, contul tau pe BlogMoney este creditat automat cu suma castigata.

Valoarea sumei o stabilesti chiar tu.



BlogMoney nu influenteaza in nici un fel campaniile publicate doar administreaza platforma.

Daca nu ai inspiratie sau pur si simplu nu vrei sa scrii articole in campaniile disponibile, poti face bani cu BlogMoney daca te inscrii ca afiliat. Contul de afiliat este total independent de contul “blogger”. Ca afiliat al BlogMoney, poti face bani din fiecare click pe bannerul afisat, din clickurile efectuate pe linkurile contextuale sau prin recomandarea platformei catre alti bloggeri si advertiseri. Important de stiut este ca de la fiecare advertiser adus in sistem care este acceptat si investeste diverse sume de bani in publicitate prin articole pe blog, tu castigi un procent de 2% din suma rulata. Pentru bloggerii recomandati, primesti 6 lei daca este acceptat, si 1% procent din rulajul lui.

3 comentarii:

ionut spunea...

salut

ComoEnCasa spunea...

Foarte interesant:)
O sa incerc si eu.

Whatafy spunea...

chiar functioneaza?